Bra sider for å lese det siste innen fotball

Fotball får mange hjerter til å slå litt hardere, det gjelder enten det er snakk om den norske Tippeligaen, eller utenlandske ligaer. Ettersom fotball spilles over hele verden, finnes det mange fotballsider. NRK og TV2 skriver alltid mye om fotball, og de dekker både norske og internasjonale serier. Dette er de beste sidene å besøke dersom man vil ha de siste nyhetene fra norsk fotball.

Fotball er kanskje enda større i England enn i Norge, derfor finnes det veldig mange engelske nettsider med fotballnyheter. En av de mest kjente sidene, er fotballsiden til BBC. På denne siden finner man ikke bare nyheter fra engelsk fotball, men også fra andre land. Man kan lese om ligaer, cuper og overføringer, og sjekke tabeller og sladder fra fotballens verden. Nettsiden Talksport er også en veldig god fotballside der man kan sjekke tabeller, lese overgangsrykter og lese nyheter om fotball. Nettsiden til avisen Mirror er også en veldig god kilde til fotballnyheter. En annen fotballside som er verdt å anbefale, er teamtalk.

Fotballnyheter finnes også på nettsidene til de fleste avisene. Dersom man følger et lokallag i de lavere divisjonene, er det lettest å finne nyheter om laget på nettsidene til lokalavisen der man bor. Flere av startsidene, som MSN og Startsiden, har også egne sportssider der man blant annet kan lese fotballnyheter. Ettersom fotball er så populært, er det som regel veldig lett å finne fotballnyheter og holde seg oppdatert om kamper og tabeller.