Gjør fotballkampen enda mer spennende

Fotball er selve folkesporten i veldig mange land, og for tusenvis av nordmenn er sporten en kilde til mye glede. Det er ikke få timer som blir brukt når eliteserien ruller inn over norske skjermer sammen med Champions League og spanske La Liga.

football_61347604

Dersom du er blant de tusenvis av nordmennene som benker seg foran fjernsynsapparatet for å nyte en god kamp, så skal du vite at det finnes en måte du kan gjøre kampen enda mer spennende – nemlig livebetting. Det er nemlig ikke lenger sånn at du leverer en 5-ukers og håper det beste. I dagens teknologiske verden kan du nemlig spille på stadig endrende odds under hele kampen! Dette gjøres lett fra smarttelefonen eller nettbrettet i sofaen og kan høyne stemningen med flere hakk.

Ikke bare siste skudd

I livebetting er det ikke bare det endelige resultatet som gjelder. Tror du Vålerenga kommer til å lede først, men tape for Rosenborg? Sats på det, men sørg for at du tar ut overskuddet ditt før kampen er over og situasjonen har snudd! Oddsen vil variere gjennom hele kampen, særlig der det er mye som står på spill, og det kan være penger å hente på å satse akkurat til rett tid og på rett sted.

Uendelige muligheter

Livebetting gir også muligheten for dobbelsjanse, der du kan tippe på to forskjellige utfall for å ha enda større mulighet for å vinne. Du kan tippe om det blir over eller under et visst antall mål, hvem som scorer mål, hvor mange cornere, eller antall kort i en kamp. Kort sagt, her er det bare fantasien som setter grenser og det er vanskelig å kjede seg når det er så mange muligheter til å vise sin fotballkunnskap for resten av vennegjengen, eller virkelig satse på favorittlaget!