Internasjonale fotballnyheter

Fotball er en verdenssport, og det skjer mye nytt innenfor fotballen hver uke. Det er ikke bare kampene som er viktige. Spillerbytter, trenerbytter og andre interne ting kan også påvirke klubbens resultater og vinner sjanser, og fotballsupportere elsker å følge med på alt som skjer innenfor sporten.

Nettsidene til NRK og TV2 skriver en del om internasjonal fotball. De skriver først og fremst om de store ligaene og de kjente lagene og turneringene, men man finner mange fotballnyheter på disse sidene. Dersom man vil ha mer inngående nyheter om utenlandske serier og lag, kan det være lurt å besøke utenlandske nettsider. Nettsidene til skysports er en god kilde til nyheter om spesielt engelsk fotball, og de engelske klubbene har jo også mange supportere i Norge. Soccernews.com er også en side som skriver mye om engelsk toppfotball, akkurat som nettsiden fotballen skriver om spesielt norske, men også internasjonale lag og kamper.

Planet futbol er fotballsiden til det amerikanske bladet Sports Illustrated. Her finner man både nyheter fra den amerikanske ligaen, og man kan lese nyheter fra resten av fotballverdenen. På nettsiden goal.com finner man også internasjonale fotballnyheter. Et annet godt valg er nettsidene til espn. Ettersom fotball er en veldig populær sport, finner man også mengder av blogger og supportersider, og alle de store klubbene har egne nettsider der man kan holde seg oppdatert om alt som skjer i favorittklubben. Nettsidene til BBC og nettsiden football365 er også gode sider når man leter etter nyheter fra internasjonal fotball.

Det beste med fotball er at det er kamper å følge hele året. De norske kampene spilles mest om sommeren, mens mange av de andre ligaene spilles om vinteren. Store turneringer, kvalifiseringer og privatlandskamper kommer i tillegg. Derfor skjer det noe innen fotballen hele tiden, og mange har favorittlag i en eller flere europeiske ligaer. Nettsidene til de store klubbene inneholder også nyheter, spesielt om egen klubb.