Tipp på mer enn bare det faktiske resultatet

Tradisjonelle oddsselsskaper åpner bare for at spilleren kan tippe på vinneren av kampen. Dette kan bli litt kjedelig i lengden, noe de fleste selskapene heldigvis har oppdaget. Så nå kan man satse på alt fra totalt antall mål, hvem som vinner første omgang, beste spiller, antall røde kort og mye mer. Dette gjør at spenningen er på topp gjennom hele kampen.


Men, man kan også tippe på andre fotballrelaterte ting. Man kan tippe hvor mange managere i Mesterligaen som vil få sparken i løpet av sesongen. Eller hva med å satse penger på om favorittspilleren skifter lag denne sesongen? Her handler det om å satse på viktige saker som påvirker langtidsresultatet. En ny trener vil kunne skape et bedre lag. En spiller som bytter lag vil kunne påvirke sitt nye lag positivt og/eller motsatt. Spillerbytte vil også påvirke det laget som da ”mister” en spiller.

Det er de små detaljene, som alle fotball interesserte følger med på uansett, som kan gjør hele forskjellen. Nå som man kan tippe også på slike detaljer, så vil observante fotball entusiaster få en pengemessig belønning for sitt fokus på detaljer. Så se etter muligheten på å tippe på trenerbytte, spilleroverganger og mye annet. Gjør fotballen enda mer spennende.